Saved Games a jiné

Pomalu se ve svém putování dostávám na "území nikoho", neboť ostatní adresáře v mé složce s RBR obsahují jen velice málo věcí, které by mohly být užitečné pro případnou úpravu samotného obsahu hry.
Neznamená to však, že zde nenajdeme spoustu jiných věciček, užitečných pro samotné hraní. Začnu třeba složkou Misc, která nabízí pestou směsici různých konfiguračních a jiných soubor(k)ů. Mezi nimi pak ty nejzajímavější s názvy Digidash a Minidash, které upravují parametry "budíků", které vidíme na herní obrazovce během hry. Někdy se to jistě hodí, ale pro ty méně zvídavé existuje naštěstí mnohem líp nastavitelný Gauger plugin.
Další použitelná složka má název SavedGames a kromě již v názvu napovězeném významu v ní nalezneme i své vlastní pokusy o smysluplné nastavení setupu aut během herního zápolení... Takže, pokud o některý setup nechceme příjít, je záhodno si jej z této složky zazálohovat, nebo alespoň přejmenovat (český plugin jich tak může nabídnout až devět namísto původních tří).
Podsložka Textures ve složce SGS pak mírně vyvrací mé tvrzení o možnostech dalších úprav hry, neboť v ní najdeme vše, co se týká vzhledu ingame figur, od kombinéz jezdců, přes tváře všeho lidstva až po design plechovky RedBullu, s kterou si Richard a Robert připíjejí v rallyškole.
Naproti tomu složka Textures, tentokrát přímo v rootu hry nás trochu zklame. Jedinný smysluplný obsah se ukrývá v podsložce Splash - jsou to loadovací obrazovky jednotlivých tratí...
A to je vlastně vše. Ostatní složky už nic pro amatérské úpravy nenabízí (nebo o tom nevím a jsem klidný) a není proto potřeba se jimi zabývat - Howgh!

Komentáře