RX_CONTENT

Další nepovinná složka, ovšem nepostradatelná, pokud by jsme chtěli zkusit nějakou trať, vytvořenou v BTB (Bob's Track Builder). Do její podsložky Tracks můžeme sázet jednu štreku za druhou a po spuštění RX pluginu ve hře (Přes nabídku Nastavení\Plugins pochopitelně) si je hra sama najde a nabídne je k "hotlaperství". Tratě si přitom ukazují podle abecedy - rozhoduje název zapsaný v Track.ini ve složce trati. Pro pořádek podotknu, že je velmi užitečné, jmenuje-li se příslušná složka stejně.
Ostatní obsah RX_CONTENT už nás nemusí zajímat, pokud jsme se ovšem nerozhodli proniknout do tajů tvorby BTB tratí. V tom případě gratuluju a fandííííím
Pro ostatní, běžné uživatele zde mám ještě pár postřehů:
- nečekejte nějakou zázračnou kameru v Replayi. Externí kamera je až na skromné výjimky takřka nepoužitelná.
- jako kompenzaci tohoto nedostatku je ale v pohledu "za prdelí" malá vychytávka v podobě vestavěného CamHacku á la RBRdll. Ovládá se numerickou klávesnicí a myší.
- bohužel, jako všechno nové, ani BTB tratě se na některých PC nemusí Richardovi zrovna zamlouvat a rovnou musím říct, že univerzální řešení neexistuje. Kdo je ale odhodlaný a vytrvalý , ten se k výsledku může nějak proexperimentovat. Např. zkusit spouštět hru jako správce, doinstalovat knihovny d3dx9_26.dll, d3dx9_27.dll, d3dx9_30.dll, d3dx9_35.dll, d3dx9_40.dll do rootu hry, použít jinou verzi RX pluginu, nebo zkusit (dočasně) odstranit všechny ostatní pluginy... Krajní řešení je návrat ke starým osvědčeným XPčkám.

Komentáře