Pluginy a mody.

S popisem doplňků začnu u toho nejjednoduššího, který se nám nainstaluje už při upgrade RBR na verzi 1.02. Je to Test plugin, který umožňuje vyzkoušet si všechny základní tratě i bez toho, abychom se museli nazývat směšnými jmény (mulligatawny )...
Ten ale samozřejmě nepatří mezi ty nejdůležitější, to je výsadou jiného - Zfix (nebo též Z.dll) nám totiž opraví jistou chybku, která znemožňovala používání nových aut, vymodelovaných právě v Zmodeleru...
Při poctivém pátrání na netu ale samozřejmě narazíme na mnohé další kousky a protože je jich čím dál tím víc, jen nastíním jaký mohou mít účel a vyjmenuju ty nej-nej.
Pluginy:
1. Online pluginy (RBRTM, RallySimfans)
2. Singleplayer (SingleRally, TestDay, RX-plugin)
3. Tune (RBRuth2, Fixpatch)
Mody:
Kromě různých předělávek (texture mody, sound mody atd.) si zasloží naši pozornost HDR mod (jinak též EnbSeries), který výrazně vylepšuje grafické možnosti.
Softy:
CamHack - rozšiřuje možnosti nastavení kamery během hry i replaye.
RBRdll - snaží se víceměné o totéž, navíc přidává možnost záznamu do Avi a editaci rozpisu.
RBRstart - zjednodušuje výměnu auta na příslušném slotu a nastavení statických kamer, setupů a zvuků. Navíc tahá ze hry statistiky časů na RZ.
Mezi softy by se daly zařadit i mnohé online pluginy (RSRBR), jelikož se spouští nezávisle na hře a v podstatě obsahují samostatná menu. Dále je k mání také několik pomocných programů, které slouží spíše k editaci jednotlivých částí (RBRCT, DATtool, atd).

Komentáře